Ceremonies en rituelen voor stellen

Als je je bewustzijn eens op een andere wijze wilt verkennen, de wijsheid van plantmedicijnen wilt ervaren wetend dat deze je echt bij je kern én bij dat brengen wat er werkelijk is, als je bereid bent de realiteit en je eigen spiegels aan te kijken dan is deze vorm van ondersteuning misschien wel wat voor jou of jullie als stel. In het verruimde bewustzijnsveld vertoeven geeft je een hele andere kijk op jezelf, op je relatie en op het leven. Kom je in aanraking met wat nu werkelijk belangrijk is voor jou in dat moment en verder. Een ceremonie samen ervaren kan heel verbindend zijn. Maar ook rauw en eerlijk. Durf je dat aan?

Tanja Faber in het bos tijdens een ceremonie

Als je het samen gaat doen moet je beide echt een 'ja' van binnenuit voelen. Als een van de twee twijfelt of een nee voelt, dan adviseren we je om nog even te wachten om samen op Reis te gaan. 

Wat kan je verwachten?

We vragen je eerst ieder een intakeformulier in te vullen. Aan de hand daarvan vindt er een online intakegesprek plaats.

Dan ga je de voorbereidingsfase in waarin je je inleest en bewust bezig gaat zijn met jezelf, sommige dingen (tijdelijk) laten of anders doen.

Op de dag zelf beginnen we al vroeg met aarden en je/jullie thema verder verkennen in een bos, duin en strandwandeling om vanuit daar de ceremonie in te gaan die afhankelijk van het soort medicijn 4-10 uur duurt.

Na de ceremonie is het mogelijk om te blijven overnachten in dezelfde ruimte als de ceremonie. Uiteraard afhankelijk van hoe jij/jullie je voelen en of het wel of niet veilig is om naar je B&B, hotel of huis terug te gaan of dat het beter is dat je een nachtje blijft slapen. 

Voorbereiding

Houdt er rekening mee dat je voordat je aan een ceremonie deel kan nemen je zeker moet weten dat je geen contra-indicaties hebt. Zie hiervoor onze pagina over medicijnplanten. Lees je goed in (gratis online boek De Gewijde Reis) met alle voorbereidingsdocumenten (o.a. ook voyahuascaverklaring, mao remmers). Een goede en serieuze voorbereiding maakt dat je meer effect uit je ervaring met medicijnplanten kan halen.  

Natuurlijk is het ook mogelijk om als single een coaching of individuele ceremonie te boeken. We houden de huidige maatregelen gegeven door de overheid in acht en werken alleen als het veilig is voor beide partijen. 

Investering

Ceremonie 1 dag incl online intakegesprek vooraf per koppel: plantmedicijn ceremonie € 695 per koppel (excl locatie/verblijfskosten)

Ceremonie 1 dag 1 persoon incl online intakegesprek vooraf: € 350 (plantmedicijn, niet door Tanja begeleid maar andere individuele begeleider).

Afhankelijk of je voor truffels of voyahuasca kiest duurt een Gewijde Reis 4-10 uur. 

De koppelceremonie wordt gefaciliteerd door Tanja Faber-Baetsen. 

Locatie: in afstemming

Reserveer

Wil je een ceremonie reserveren neem dan contact op met Tanja via tanja@sacredlotus.nl

Voorbereidingsdocument PDF

 

lotus

 

Intimate Couples Retreat

4 daagse Sacred Lotus Intimate Couples retreat geleid door Tanja Faber, met moederplant ceremonie, cacao ceremonie, Sacred Breath (2 sessies), massage en meer.

Investering voor deze quality time samen retraite is € 1.450 per stel. 
Accommodatie/catering € 775 per stel, verblijf in tweepersoonskamer. Hottub en sauna optioneel (voertaal Engels bij buitenlandse deelnemers).

Wanneer: 12-15 juli 2022
Aanvang 12 juli 10.30, Einde 15 juli rond 15:00
Locatie: Brummen (Gelderland)

Registratie en informatie tanja@sacredlotus.nl Vooraf vindt een intake gesprek plaats en zal ik je ivm de plant medicijn ceremonie vragen een intake formulierin te vullen.
Er is plek voor maximaal 4 stellen.