Mini retraites voor stellen

Als je je bewustzijn eens op een andere wijze wilt verkennen, de wijsheid van jouw spirit wilt ervaren wetend dat deze je echt bij je kern én bij dat brengen wat er werkelijk is, als je bereid bent de realiteit en je eigen spiegels aan te kijken dan is deze vorm van ondersteuning misschien wel wat voor jou of jullie als stel. In het verruimde bewustzijnsveld vertoeven geeft je een hele andere kijk op jezelf, op je relatie en op het leven. Kom je in aanraking met wat nu werkelijk belangrijk is voor jou in dat moment en verder. Een sjamanistische ceremonie samen ervaren kan heel verbindend zijn. Maar ook rauw en eerlijk. 

Tanja Faber in het bos tijdens een ceremonie

Als je samen de reis naar binnen aan wilt gaan, naar andere bewustszijnstaten, moet je beide ook echt een 'ja' van binnenuit voelen. Als een van de twee twijfelt of een nee voelt, dan adviseren we je om nog even te wachten om deze mini retraite in te gaan. Het is een ontdekkingstocht in jezelf en met elkaar, waarbij je open dient te staan voor alles wat zich gaat aandienen. 

Wat kan je verwachten?

Je krijgt een intakeformulier wat je retour stuurt. Aan de hand daarvan vindt er een online intakegesprek plaats. Dan nemen we door wat jullie wensen zijn en vertel ik over hoe de mini retraite van 1 dag eruit ziet.

Investering

1 dag mini retreat incl online intakegesprek vooraf per koppel: € 795 per koppel (ex btw, excl locatie/verblijfskosten).

Locatie: in afstemming

Reserveer

Wil je een mini retreat reserveren neem dan contact op met Tanja via tanja@sacredlotus.nl

 

lotus

 

Intimate Couples Retreat

4 daagse Sacred Lotus Intimate Couples retreat geleid door Tanja Faber, met moeder plant ceremonie, cacao ceremonie, ademwerk (2 sessies), massage, sauna en meer.

Investering voor deze quality time samen retraite is € 1.595 per stel (€ 795 p/p ex btw)
Accommodatie/catering inbegrepen, verblijf in tweepersoonskamer. Sauna inbegrepen (voertaal Engels bij buitenlandse deelnemers).

Wanneer: 14-17 september 2023
Aanvang 14 september 13.30, Einde 17 september rond 15:00
Plaats:: Drenthe, Havelte

Registratie en informatie tanja@sacredlotus.nl Vooraf vindt een online intake gesprek plaats en krijgen je intake formulierin om te vullen.
Er is plek voor maximaal 8 stellen.