Mini retraites voor stellen

Als je je bewustzijn eens op een andere wijze wilt verkennen, de wijsheid van jouw spirit wilt ervaren wetend dat deze je echt bij je kern én bij dat brengen wat er werkelijk is, als je bereid bent de realiteit en je eigen spiegels aan te kijken dan is deze vorm van ondersteuning misschien wel wat voor jou of jullie als stel. In het verruimde bewustzijnsveld vertoeven geeft je een hele andere kijk op jezelf, op je relatie en op het leven. Kom je in aanraking met wat nu werkelijk belangrijk is voor jou in dat moment en verder. Een sjamanistische ceremonie samen ervaren kan heel verbindend zijn. Maar ook rauw en eerlijk. 

Tanja Faber in het bos tijdens een ceremonie

Als je samen de reis naar binnen aan wilt gaan, naar andere bewustszijnstaten, moet je beide ook echt een 'ja' van binnenuit voelen. Als een van de twee twijfelt of een nee voelt, dan adviseren we je om nog even te wachten om deze mini retraite in te gaan. Het is een ontdekkingstocht in jezelf en met elkaar, waarbij je open dient te staan voor alles wat zich gaat aandienen. 

Wat kan je verwachten?

Je krijgt een intakeformulier wat je retour stuurt. Aan de hand daarvan vindt er een online intakegesprek plaats. Dan nemen we door wat jullie wensen zijn en vertel ik over hoe de mini retraite van 1 dag eruit ziet.

Investering

1 dag mini retreat incl online intakegesprek vooraf per koppel: € 795 per koppel (ex btw, excl locatie/verblijfskosten).

Locatie: in afstemming

Reserveer

TIJDELIJK ZIJN ER GEEN BOEKINGEN MOGELIJK TOT EN MET DE ZOMER 2023