Bijeenkomsten

We komen samen om te ervaren, te verdiepen en te verspreiden. Met onszelf en met elkaar. In deze bijeenkomsten kom je met een open mind en open hart en laat je je geleiden door het moment. Blijf je verbonden met je eigen waarheid en open je je voor al het nieuwe. Verbind je je met je eigen behoeften en bewaak je je eigen grenzen. 

We komen samen om te vieren, het leven te vieren, ons mens-zijn te vieren. Door je eigen pure ik in te brengen en de anderen te respecteren zoals ze zijn. Te openen voor dat wat groter is dan jou, door je te laten leiden in meditatie en door de stroom van beweging. In stilte en met muziek. 

Onze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor leden en een ieder die zich vooraf aanmeldt.

Openingsbijeenkomst Supreme Lovers Ecstatic Dance was op donderdag 3 maart 2022 in Zaandam in onze Sacred Temple. Een geslaagde eerste bijeenkomst waarin we in Extase kwamen op de 1001 nacht klanken van DJ Le Fabre!

 

Data:

31 maart (Heartdancing), 21 april (Tantric Dance workshop), 5 mei (Heartdancing), 19 mei (Mantra zingen), 2 juni, 23 juni, 7 juli (cacao ceremonie & Heartdancing), 8 september, 22 september, 13 oktober 2022 (Ritual Play), 3 november (cacao ceremonie), 24 november (Tantric Dance), 8 & 22 december 2022

 

Bijeenkomsten Supreme Lovers Ecstatic Dance Zaandam

Ecstatic Dance voorafgegaan door een verbindende workshop

Met organisatoren Tanja Faber (Heartdancing) en resident DJ Le Fabre (Ecstatic Dance). We werken ook met gastdocenten. en gast DJ's. 

Voor alle data geldt:

18.15 uur (deur open)
19.00 uur Verbindende workshop en samenzijn (Heartdancing, Tantric Dance, Ritual Play, cacao ceremonie ed) 
20.00 uur Ecstatic Dance met DJ Le Fabre (of gast DJ)
22:00 uur Einde

Kom alleen in goede gezondheid. Bij verkoudheid/klachten/symptomen blijf dan thuis. 

We dansen op blote voeten, praten niet tijdens de avond, gebruiken geen stimulerende /entheogene middelen/drugs, alcohol en koffie en gedragen ons respectvol en in afstemming naar elkaar. 

Zorg dat je kleding in laagjes aan/bij je hebt en neem je eigen waterflesje en beker mee. 

Thee en water gratis verkrijgbaar. 
Entree: € 15 te betalen bij binnenkomst (geen pin, geen reservering mogelijk). Heb je niets te besteden dan kan je gratis mee komen doen. Meld dit graag vooraf. 

Locatie: Sacred Temple, Oostzijde 355, 1508 EP Zaandam